Basisschool De Veenvogel

Op weg naar IKC Het Veen


Per 1 augustus 2019 zijn OBS De Tamboerijn en KBS St. Nicolaas na een zorgvuldig en prettig verlopen fusietraject officieel samen een nieuwe school geworden: SWS De Veenvogel. 

Nu zijn we als school nog gehuisvest in de gebouwen van de voormalige basisschool De Wegwijzer en de voormalige Nicolaas; we zijn te groot voor één gebouw. Maar binnen een paar jaar wordt er een prachtig Integraal KindCentrum (IKC) in Nieuwveen gebouwd waarin opvang, onderwijs en sport & ontmoeting samen verdergaan als IKC Het Veen. De locatie is inmiddels bepaald: het IKC zal gebouwd worden op de plek van De Ringkant en de voormalige Wegwijzer. De komende maanden zal een architect zich gaan bezighouden met het ontwerp. 

Samen met onze opvangpartner SKL werken we toe naar Opvang & Onderwijs waar wij als één team staan voor begeleiding in de ontwikkeling van alle kinderen van 0 tot circa 13 jaar. Samen met de kinderen en ouders/verzorgers heeft het gehele team van IKC Het Veen als doel om een warme, welkome en veilige plek te zijn. 

We streven ernaar om ieder kind de ruimte te geven zich op zijn eigen tempo te ontwikkelen en de wereld om zich heen te ontdekken en te ervaren.  

  

2024 Basisschool De Veenvogel

Powered by BasisOnline